Friday, 21 October 2011

Dah lama...

Dah lama da x bukak blog nie... Bz benar lepas kerja.. N then layan kpop pun da x mcm dulu..
But, no worries.... minat kpop tue still sama mcm dulu.. Eventhough skrang nie da xde geng yg jd peminat fanatik korea.. heee~

What to do.. Life must go on... Hidup aku sekarang, sangat best.. my new rumah sewa & new housemate sangat selesa n sporting.. slalu keluar enjoy ngan diorg..

Pasal kerja pulak, enjoy gler dapat kerja kat department skrang nie.. Everyday I learn new things plus bekerja dengan office mates yg sangat happening.. Sekarang nie ngah menunggu masa untuk pergi training kat Toyota for 2 months.. Insyaallah..~ Cm best jerk kerja kat toyota.. heheeee~

Friday, 24 June 2011

Finally...

Yeayyyy!!!! Finally, aku da x menganggur... Tanggal 24.06.2011 aku mendapat panggilan telefon dari company "tuuuutttt" yang aku telah berjaya menempatkan kan diri dalam company tersebut.. dalam erti kata lain, aku da dapat keja daaaaa... huhuuuu.. perasaan sekarang ni, memang bercampur habis laa.. x tahu sama ada nak nangis ke, atau nak ketawa... Anywayzzz, thanks kat semua yg bersusah payah during my interview with dat company.. Especially thanks to my mummy and daddy.. huhuuuuu~~~ Very touching for all the love that both of you give to me....  감사합니다.... ~~

Monday, 20 June 2011

SuJu Daebakk!!

It's really touching to watch an episode of 50 million Great Question with Super Junior.. As an E.L.F,that episode is really show us about the truth of SuJu members especially Leeteuk, Yesung, ShinDong and Heechul (personally who is my fav. member)..Heechul, i know you kind a lonely but for E.L.F, u show us happiness everytime you on air.. So, to all E.L.F, you guyz should watch the episode..


Saturday, 18 June 2011

Malaysian POP (MPOP)

Baru tahu yang lagu sedih nie group V.I.P yg punya.. One of the boyband in Malaysia.. Best jgk lagu nie sbb tariannya cm kpop.. Salah sorang member V.I.P is Adam af2.. Adam ckp group ni ialah one of project yg KRU buat dan ia mendapat inspirasi dr kpop.. Mmg x dapat dinafikanlah yg kpop sekarang ni da jd virus kat Malaysia (KPOP Virus)... Ada lg satu lagu yg ala2 kpop jgk iaitu lagu Legasi Cleopatra nyanyian Erul.. Haaa~~ Lgu ni aku tujukan kat one of my follower iaitu nony yg suka sangat kat Erul sbb gigi dia.. heheee~~
Apa2 pun,sokonglah kpop + mpop jgk.. Enjoy!!!

video

So Fast Lorrr...~~

HeHeeee... Good News... One of my Kpop Fren make her own blog..(zahyuk).. So Fast Lorrr... Good2~~.. My next sentences is for dat fren:>> Ijat, bgs betul la ko ni sbb dpt buat blog ngan pantas.. Update la byk crita pasal kpop yea.. heheee~~ Nway, thanks sbb mention ama akuuu... keh3x...
사랑 해요...

Try n Error

X reti la aku pasal IT-IT nih... baru nak blajar buat blog.. Senang rupanya nak add widget , music, video dan mcm2 lg lah, dalam blog rupanya... Kalau tau senang cm ni, start buat blog dr dulu pun x pe.. heeee~~ Jadi insan celik IT sikitt.. Kuang3x.. Skrang ada masa ni nak explore lg lah gadget apa yg aku nak letak dalam blog aku yg x seberapa nih.. Nwayz, Kpop JJJangg plus Dddaebbak!!!

No Other

Friday, 17 June 2011

Let's Begin

Hari ni genaplah usia aku 23 tahun.. heheeee~~ da tua dah... First time create blog ni sepanjang aku hidup. Oleh kerana ni first time aku compose ayat untuk my first blog, aku nak berterima kasih kat mummy n daddy sebab melahirkan aku kat dunia ni.. N buat semua ayah2 yg berada di dunia, selamat hari bapa..!! Pengorbanan daddy,  x akan aku lupakan sampai bila2.. Thanks daddy!!! One word for u dad > "Daddy Daebbakk n JJang".. hehee.. x faham?? hanya kpop lover je yg faham sbb tu perkataan hanggul (Korea)..